Followers

Dec 12, 2014

Entri SATU

ASSALAMUALAIKUM..

Dah lama sangat aku tak menulis blog. Entri-entri lama pun aku tak simpan lagi dah. Bukan nak jadi biskut lupakan mentega mahupun kuku yang lupakan ketipnya, tapi setiap yang berlaku mesti ada sebab asbab nye kan. Mana yang baik, kita simpan jadikan kenangan, tak simpan dalam blog ni, simpan dalam jiwa pun not bad jugak yangg. Lepastu mana kurang baik, kita jadikan tauladan, secara zahir, mahupun tak zahirrr. haha aku malas nak sebut batin. Amboi ayat aku sekarang macam orang foyofoyo je.

Azam hujung tahun 2014 aku sekarang ni, aku nak start blogging balik. Aku rindu nak menaip nak cot cet cot cet kat ruang aku senirik.

Nanti kita sambung ekk.


Muah!