Followers

Mar 21, 2016

Engagement Day Miyoi❤Ficha

Assalamualaikum.
I still remember, i start blogging ni masa awal tahun 2009.
Dari style kanak-kanak tak matang, ke pelbagai gaye nulis blog i taip. kikiki.
Lepas tu, i deleteeeee...sb mcm nak gelak tguling tlentang bile tengok balik, baca balik.
Cinta monyet tak monyet. haha! of course certain dari permbaca ni boleh sengeh sendiri kan.
Alaa, crite lama, tutup buku lah.
So sekarang, umur blog ni dah nak masuk 8 tahun la i rase.
2009, 2010,  2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 and still counting :) in shaa Allah..
So, okay..i tak tahu nak mula cerita macamane.
I rase better mula dengan event pembuka tirai hidup i seorang Ficha.



Alhamdulillah, memang worth-waiting sangat cinta Ficha kepada Miyoi. hik!
Macam-macam kerenah, dugaan putus baik balik..dilalui dengan jaya nya.
Finally, dapat greenlight dan perintahh dari both parents ntuk kami masuk ke fasa lebih seryes dalam relationship kami.

so yeah, Our Engagement Day was on 19th Feb 2015
which is, exactly on my birthdayy! YAYY!!
thank you Miyoi sb sanggup bagi mcm-mcm alasan supaya dapat tarikh tu.

Majlis memang simple sangat, tak ajak jemputan, just family Miyoi and famly i je.
Menu pun, roti, biskut kering cicah roti je. heee

Jadi, i nak share a few photos masa Engagement Day teww.

No comments: